round
Registreren / Login

Thuislevering

Pita Geel was in Geel de pionier voor het aan huis bezorgen van pita-pizza-pasta. Onze delivery crew komt al langer dan 20 jaar tot bij u thuis, op het bedrijf, school, ...

Pita Geel voorziet thuislevering 7/7 vanaf 11 uur. Vanaf een bestelling van € 10 leveren wij aan huis in Geel-Centrum. In Larum, Stelen, Punt, Winkelomse heide, Bel en Ten Aard vanaf een bestelling van € 20,00. In Zammel en Oosterlo vanaf een bestelling van € 30,00.

Voor bestellingen buiten het grondgebied van Geel, gelieve op voorhand telefonisch te informeren naar het minimumbestelbedrag. Om veiligheidsredenen hebben onze koeriers maximum € 50 wisselgeld bij.

Pita Geel biedt een uitgebreid menu van pita, pizza, pasta, wok en andere gerechten. Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogstaande en verse ingrediënten. Dat vergt een uitgebreide voorbereiding. Gelieve ons te verontschuldigen indien dit voor u enige wachttijd zou opleveren.

Afhalen kan ook! Bel even en informeer naar het tijdstip van afhaling. Zo bespaart u alvast tijd.

Voor een snellere service vragen wij om bij een telefonische bestelling de gerechten duidelijk en correct te formuleren. Wij vragen ook altijd uw telefoonnummer te vermelden. Om misbruik te vermijden vragen wij u vriendelijk om niet met een privé nummer te bellen. A.d.h.v. uw nummer zoeken wij snel uw adres op. Indien uw adres of telefoonnummer veranderd is, gelieve ons dan te verwittigen. Spaar voor extra korting met een volle klantenkaart! U ontvangt 1 zegel bij aankoop van € 7,50 (excl. drank). Bij 20 zegels krijgt u € 5 korting.

Gelieve uw klantenkaart volledig in te vullen en op voorhand te melden als de kaart vol is. Een volle kaart per bestelling


Gelieve bij meerdere gerechten tijdig te bestellen. Bij opmerkingen of ideeën, mag u deze altijd aan ons meedelen (info@pita-geel.be). Zo kunnen wij u in de toekomst nog beter van dienst zijn! Er zijn ook cadeaubons verkrijgbaar.